Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Grasping

your tone

of voice.

Beeldbewerking

Deeptone staat bekend om het retoucheren van digitaal fotografisch beeld met een analoge look en feel. We zijn er heilig van overtuigd, dat goede beeldbewerking er zowel schitterend uit moet zien als authentiek aan moet voelen. Dankzij ons begrip en respect voor het behoud van het originele beeld, voelen we feilloos aan wat voor een type bewerking een beeld precies nodig heeft.

Foto Apparatuur Verhuur

Wij bieden foto apparatuur verhuur aan met een ruime voorraad aan camera’s, lenzen en computer systemen. We zorgen er altijd voor dat alle systemen die we verhuren op elkaar afgestemd en gekalibreerd zijn en in tip top conditie verkeren. Zo kun je je als creative volledig richten op je werk en nemen wij de rest uit handen.

Kleurproef

Met een gecertificeerde GMG CMYK kleurproef geef je op een print weer hoe de beelden er in druk uit komen te zien. Door de beelden te beoordelen op proofs en te werken met een ISO-gecertificeerde drukker sluit je onnodige risico’s op het gebied van color management uit.

Foto Apparatuur Verhuur

Wij bieden foto apparatuur verhuur aan met een ruime voorraad aan camera’s, lenzen en computer systemen. We zorgen er altijd voor dat alle systemen die we verhuren op elkaar afgestemd en gekalibreerd zijn en in tip top conditie verkeren.

Gecertificeerde CMYK kleurproeven

We gebruiken de Colorproof RIP van GMG om kleur gecertificeerde contone proofs te
 produceren naar de diverse internationale standaarden; ISO, PSO, GRACoL, SWOP en 
SNAP.