Close
Type at least 1 character to search
Back to top
Ons in-house team bestaat uit een collectief van vakprofessionals die gespecialiseerd zijn in fotografische beeldbewerking,
verhuur van foto apparatuur, computersystemen en accurate GMG CMYK proefdrukken.
We bieden oplossingen aan met een juiste balans tussen creativiteit, gunstige tarieven en technische expertise.
Beeldbewerking

Deeptone staat bekend om het retoucheren van digitaal fotografisch beeld met een analoge look en feel. We zijn er heilig van overtuigd, dat goede beeldbewerking er zowel schitterend uit moet zien als authentiek aan moet voelen. Dankzij ons begrip en respect voor het behoud van het originele beeld, voelen we feilloos aan wat voor een type bewerking een beeld precies nodig heeft.

Foto apparatuur verhuur

Wij bieden foto apparatuur verhuur aan met een ruime voorraad aan camera’s, lenzen en computer systemen. We zorgen er altijd voor dat alle systemen die we verhuren op elkaar afgestemd en gekalibreerd zijn en in tip top conditie verkeren. Zo kun je je als creative volledig richten op je werk en nemen wij de rest uit handen.

Proofing

Met een gecertificeerde GMG CMYK kleurproef geef je op een print weer hoe de beelden er in druk uit komen te zien. Door de beelden te beoordelen op proofs en te werken met een ISO-gecertificeerde drukker sluit je onnodige risico’s op het gebied van color management uit.