Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Meest gestelde vragen

Hoe werkt de boekingskalender?

Voer de startdatum in en het aantal dagen dat je de apparatuur wil huren. Het desbetreffende item zal beschikbaar zijn, tussen 15:00 en 18:00 uur, op de dag voor de startdatum. Je brengt de apparatuur de dag na de einddatum voor 11:00 uur weer terug.

Voorbeeld:
Je vult 21 juni (21/06/2017) in bij ‘Date to be booked’ op de kalender met een duratie van drie dagen. Dit resulteert in een aanvraag waarbij je de apparatuur op 20 juni om 15:00 klaar ligt om opgehaald te worden. Deze hoort dan weer voor 24 juni voor 11:00 uur terecht gebracht te worden.

Hoe werken de boekingsverzoeken, prijsopgaven en betalingen?

Wanneer we je boekingsverzoek ontvangen, sturen we je een prijsopgave per mail toe. Wanneer je de prijsopgave accordeert en de betaling (inclusief eventuele borgwaarsommen) voldaan hebt is je reservering bevestigd. Wanneer je de apparatuur weer retourneert of wanneer de apparatuur wordt opgehaald wordt alles gechecked en getest en als alles in orde is, krijg je je waarborgsom gecrediteerd.

Huur je voor het eerst producten bij ons dan hebben we een kopie nodig van je ID, je creditcard en een uittreksel van de KvK.

Op welke tijdstippen kunnen producten worden bezorgd en geretourneerd?

We leveren de apparatuur een dag voor de start van de reserveringsdatum tussen 3 en 6 uur in de middag. We komen de producten aan de dag na het einde van je boekingsdag ophalen tussen 9 en 11 uur in de ochtend. Komt het dan niet uit, maak dan een notitie aan in het opmerkingenveld van je reservering en we zullen ons best doen om aan je verzoek te voldoen.

Hoe zit het met boekingen tijdens weekenden?

Over het algemeen zijn boekingen tijdens weekenden uiteraard mogelijk. We zullen je contacteren om een passende oplossing te bespreken voor boekingen gedurende weekenden.

Wat zijn de uiterste tijden dat ik de apparatuur zelf kan retourneren bij Deeptone?

De dag na je laatste boekingsdag om 11 uur in de ochtend.

Wat zijn de gevolgen als ik te laat ben voor de bezorging van de producten of te laat de producten retourneer?

Onze bezorger zal een briefje achterlaten waarin je wordt verzocht een nieuwe bezorgdatum af te spreken. Er zullen extra kosten in rekening worden gebracht.

Wat is de uiterste tijd dat ik een reservering kan maken voor de volgende dag leveringen?

We hebben je akkoord op de prijsopgave en de afgeronde betaling uiterlijk voor 15:00 nodig.

Kan ik ook producten na sluitingstijd retourneren?

Er worden extra kosten in rekening gebracht voor te late retouren, maar mocht je een probleem hebben waardoor je de apparatuur niet op tijd kan retourneren laat het ons dan zo snel weten door ons te bellen.

Kan ik ook producten na sluitingstijd retourneren?

Er worden extra kosten in rekening gebracht voor te late retouren, maar mocht je een probleem hebben waardoor je de apparatuur niet op tijd kan retourneren laat het ons dan zo snel weten door ons te bellen.

Kan ik producten reserveren of apart laten houden?

Ja dat kan, geef dit aan in het notitieveld bij het maken van je boeking. Bevestig wel je reservering uiterlijk drie dagen voor de startdatum van je boeking. Zo voorkom je dat de producten alsnog vrij worden gegeven voor andere klanten.

Heb ik een verzekering nodig?

Ja, alle huurproducten moeten verzekerd zijn via de voorwaarden van onze verzekering. Kun je niet voldoen aan de voorwaarden van deze verzekering, dan kunnen we een verzekering afsluiten voor je. Bekijken onze voorwaarden voor meer informatie of bel ons op voor de mogelijkheden.

Is een waarborgsom altijd vereist?

Ja, een waarborgsom is altijd nodig. Het bedrag wordt aangegeven in de prijsopgave van je boeking.

Krijg ik mijn waarborgsom gelijk terug bij het retourneren van de producten?

Ja, we crediteren de waarborgsom zodra de apparatuur en accessoires geretourneerd zijn en getest zijn op gebreken.

Wat gebeurt er als de apparatuur defect is of als deze mankementen vertoont?

Alle apparatuur wordt zorgvuldig getest voor de huur. Mocht er in een zeldzaam geval toch onverhoopt iets mankeren eraan, zorgen wij dat je zo snel mogelijk vervanging krijgt. Bel ons zo snel mogelijk als je toch onverhoopt een defect vindt in de geleverde apparatuur.